WORKSHOPS – PRAKTISK INFORMATION

Observera att vi kan skräddarsy workshops, så kom gärna med förslag och önskemål om de teman/tider du önskar inte finns med just här! Vi kan göra halvdagar, heldagar, flera dagar. Vi har även övernattningsmöjligheter. Om ni vill komma en grupp eller fler än fem personer, så finns möjlighet till det också.  Bara fråga, så ser vi vad som blir bäst! 

Läs mer om våra workshops här och mer om vårt arbetssätt här! Aktuella tider vår och sommar 2024 hittar du på sidorna för de specifika workshoparna Ringrostiga Dagar eller Unga Söndagar.

Om inget annat anges, gäller följande:

Lärare
Bengt Nordfors och/eller Anna Elisa Lindqvist
(Klicka på namnen för att läsa mer om lärarna!)

Tider:
Vi startar runt 10 och slutar någon gång mellan 14 och 17, beroende på vårt flow och hur många som deltar (vanligaste sluttiden är runt 16). Fika och lunch ingår (vi tillhandahåller nästan alla sorters specialkost),

Pris (alla priser är inklusive moms, som tyvärr fortfarande är 25% enligt Skatteverket):

Ringrostiga Dagar kostar 1.500 kronor. Om du deltar flera söndagar samma säsong (just nu sommaren 2024 (Maj-Augusti)) får du 250 kronor rabatt på alla dagar efter den första under den perioden.

Unga Söndagar kostar 1000 kronor med 200 kronors rabatt på följande söndagar om du vill komma tillbaka flera gånger samma period. För våra stipendiater är dessa söndagar gratis och ingår i stipendiatutbildningen.

Repertoar
Inför workshopen för vi en dialog med dig om vilken repertoar du kommer arbeta med. Det går också jättebra att inte ha någon repertoar alls och bara arbeta tekniskt. Dessa workshops är mycket tillåtande och prestigelösa! Ofta kommer vi på nya repertoarförslag under dagen.

Plats:
Våra workshops hålls i Stockholm Opera Centers studio på Lillängsdalsvägen 1, vid Ingaröbron i Stockholm, 20 minuter från Slussen. För vägbeskrivning se här. Vi hjälper gärna till att välja buss som passar, eller med att elever kan samåka med varandra hit ut.

Anmälan:
Anmälan görs genom att mejla till info@stockholmoperacenter.com. För frågor använder du samma mejl eller ringer Anna Elisa Lindqvist på 070-6674165. Hela kursavgiften betalas i förskott direkt efter att du fått bekräftelse på att du har en plats på workshopen. Anmäl dig i god tid, eftersom vi tar in få deltagare på varje kurs!

Avbokningsregler:
Avbokning med pengar tillbaka (exklusive 200 kronor för administrativa avgifter) godtas endast vid sjukdom – Eftersom vi tar in så få deltagare, är varje sångare viktig för gruppsammansättningen och anmälan är bindande.

Övrigt:
Om du kan flera av dagarna och det inte spelar så stor roll för dig vilken/vilka du väljer, så får du gärna skriva det vid anmälan, då vi på så sätt får större möjlighet att sätta ihop optimala små grupper där deltagarna arbetar med liknande saker.