PRISER

Observera att dessa priser är riktlinjer. De kan variera i samband med att vi skräddarsyr paketlösningar. Vi förbehåller oss också rätten att tillämpa individanpassning beroende på ekonomiska förutsättningar och förfogar över en stipendiefond för mindre bemedlade, hängivna elever som vi arbetar långsiktigt med.

Alla priser är inklusive moms.

  Bengt Anna  
Enskilda sånglektioner 850 750  
En lektion i veckan 800 700  
Två lektioner i veckan 750 650  
       
Startkit à 3 lektioner 2100 1800 Detta är det bästa sättet att pröva på vår undervisning, då tre lektioner egentligen behövs för att få en rättvis bild av de möjligheter till utveckling du kan få hos oss. Lektionerna kan också med fördel fås inom loppet av tre dagar, under en intensivperiod här i studion. Lektionerna förfaller sex månader efter inköpstillfället. Efter att du haft den första lektionen, behöver du boka in de följande två inom en månad.
Klippkort 10 ggr 7.500 6.500 Lektionerna förfaller tre månader efter inköpstillfället.
Klippkort 20 ggr 13.500 12.000 Lektionerna förfaller sex månader efter inköpstillfället.

För intensivträning under flera dagar med eventuell övernattning, tillämpar vi alltid individuell prissättning eftersom alla dessa paket är skräddarsydda.

 

Avbokningspolicy

Egentligen är de gängse avbokningsreglerna att du betalar 50% av priset om du avbokar mellan 48 och 24 timmar före din lektion, samt att du betalar 100% av priset om du avbokar 24 – 0 timmar före din lektion.

Vi väljer dock att vara generösa och lita på dig – delvis därför att vi inte vill att du kommer hit om du är sjuk och riskerar att smitta oss lärare och de andra sångeleverna, delvis för att vi vill bygga en relation av ömsesidig tillit med våra elever.

 

Våra regler är därför:

Du betalar 100% av lektionen om
– du kommer på din bokade tid, såklart. 🙂
– du avbokar efter klockan 08:00 samma dag som din bokade lektion.
– du uteblir utan att avboka.
– du kommer på lektionen men det visar sig att du är förkyld, har influensa, magsjuka eller liknande och inte informerat om detta inför lektionen. Du blir då hemskickad men får betala fullt pris.

Vi ber dig dock att avboka i god tid om du märker att du inte kommer hinna/orka eller har dubbelbokat med något annat i din kalender – av respekt för vårt arbete och för andra elever som gärna skulle vilja ha en tid. Skulle vi märka att du vid upprepade tillfällen avbokar lektioner tätt inpå på grund av andra orsaker än smittosam sjukdom, börjar vi tillämpa de gängse avbokningsreglerna med 48- respektive 24-timmarsgräns.

För specialregler orsakade av COVID-19 se här!