KOMMANDE KONSERTER

 
 
Varmt välkomna till sommarkonsert på Stockholm Opera Center!
 
Tillsammans med pianisten Lotta Larsson kommer våra elever att framföra romanser och arior av bl.a. Schubert, Schumann (både Clara och Robert), Mozart och Grieg.
 
Konserten börjar klockan 18 och från 17.30 är portarna öppna till såväl studion som till vår uppskattade utomhus-bar.

TIDIGARE har vi tagit följande biljettpriser:

– Standard: 250 kronor
– Rabatterat: 100 kronor
– ”The sky is the limit” för alla som vill bidra mer: Valfritt över 250 kronor.

 

Detta år väljer vi att inte ta någon obligatorisk entréavgift, med hopp om att ni i stället vill bidra till Stockholm Opera Centers insamlingsstiftelse. Alla bidrag går oavkortat till att främja vår stipendiatverksamhet för unga sångare.

 

Swish: 1231878552
Bankgiro: 5986-2573
Plusgiro: 2119637-3

 

Förboka gärna att ni kommer (fram till klockan 11 konsertdagen) genom att mejla info@stockholmoperacenter.com . Det går också bra att dyka upp spontant i mån av plats.

 
Parkering finns nere vid hamnen mitt emot. Skyltar finns och det är bara en minuts gångväg upp till studion. För er som har svårt att gå, kan vi reservera parkeringsplats uppe vid studion.
 
Välkomna!

TIDIGARE KONSERTER

 

Nu är det dags att inviga vår insamlingsstiftelse! Länk till uppropet här! Varmt välkomna till en festlig och finstämd eftermiddag där ni får veta mer om vår stipendiatverksamhet och lyssna till när våra stipendiater framför klassiska sånger och operaarior! Vägbeskrivning här – där finns också information om parkering. Det går bra att komma direkt till invigningen/konserten, men vi ser gärna att ni föranmäler er, så att vi får ett hum om hur många som kommer. Det gör ni genom att mejla info@stockholmoperacenter.com. Entrén är fri och bidrag till vår stiftelse alltid välkomna – mer info här om hur ni som vill kan bidra. Välkomna!