INTENSIVTRÄNING

Ibland kan det vara skönt att komma bort från vardagens många intryck för att verkligen fokusera och arbeta mer intensivt. Kanske behöver du studera in ny repertoar? Ge din röst extra omsorg? Göra en teknisk djupdykning? Kanske vill du äntligen spela in den där demon som aldrig blir av och verkligen gå in för det i några dagar? Eller så kommer du långväga ifrån och vill pröva på vår undervisning?

På Stockholm Opera Center har vi övernattningsmöjlighet med självhushåll och du är välkommen att kontakta oss för att lägga upp ett program just efter dina önskemål och behov. Ett exempel på upplägg är:

Dag 1: Ankomst tidig eftermiddag och ett lektionspass.
Dag 2: Ett lektionspass förmiddag och ett på eftermiddagen.
Dag 3: Ett lektionspass på förmiddagen följt av hemfärd.

Självfallet kan detta varieras helt efter dina önskemål. Kanske behöver du mer tid för dig själv att öva, smälta all information och lära in nytt material, eller så vill du ha ännu mer teorikunskaper, t.ex. i form av seminarier mellan lektionspassen.

Mellan lektionerna finns möjlighet till vila, repertoarstudier, läsning av våra intressanta sångböcker som finns i biblioteket, samt stärkande skogspromenader och havs- eller skogssjöbad i den natursköna miljön på Ingarö och Värmdölandet. Vi har även ett litet hemmagym som kan nyttjas av våra sångare.