KONTAKTA OSS

För frågor och bokningar:

info@stockholmoperacenter.com

Bengt Nordfors: 070-7259500
Anna Elisa Lindqvist: 070-6674165

HUR DU HITTAR TILL OSS:

Stockholm Opera Center ligger precis vid Ingaröbron, i början av Stockholms Skärgård. Den exakta adressen är Lillängsdalsvägen 1.

Kör väg 222 mot Värmdö och ta utfarten Gustavsberg/Porslinsmuseum. Kör vänster mot Ingarö. Efter en dryg kilometer kör du över Ingaröbron och sedan en u-sväng direkt till höger efter bron, ner mot Lillängsdal. Efter 50 meter är det den allra första uppfarten till vänster. Det går bra att köra upp och parkera på uppfarten om det inte är ett större evenemang. Observera att det är den första uppfarten till vänster! Där det finns brevlådor på båda sidor om vägen och före nedfarten till hamnen. INTE nummer 3 – det är grannens uppfart. 🙂 

Buss 428, 429 och 430 går från Slussen till Ingarö kyrka. Du kliver av, går över vägen vid övergångsstället och går tillbaka i riktningen bussen kom ifrån. Efter ungefär 500 meter kommer du till Ingaröbron. Du går då över vägen igen (tyvärr inget övergångsställe) och ner till vänster (mot Lillängsdal) precis före bron. Sedan är det den första uppfarten till vänster efter bara 50 meter.

Du kan också ta buss 474 från Slussen till Värmdö marknad. Den går oftare (var tionde minut även kvällar och helger) och någon av oss kan alltid komma och hämta dig där vid hållplatsen. Detta fungerar om det handlar om enskilda lektioner eller en mindre helg-workshop. Informera oss om detta i förhand så att vi vet när du kommer och att vi behöver hämta!

För enskilda lektioner och mindre helg-workshops så går det bra att köra upp på uppfarten och parkera framför husen. Om det är större evenemang med många deltagare, så finns även platser längs vägen, om du i stället för att köra upp på uppfarten kör tio meter till och parkerar till vänster. För riktigt stora evenemang, som konserter, finns också parkeringsmöjlighet nere i hamnen mitt emot oss.