STUDIO/KONSERTSCEN

Vår studio är belägen på Ingarö, i naturskön miljö och bara 20 minuter med bil eller buss från Slussen.

Den är på 80 kvadratmeter, med 5,5 meters takhöjd och plats för ungefär 70 åhörare varav 12 på läktaren. I studion finns en Konsertflygel 2,75 Yamaha, samt multimediautrustning i form av flera kameror (även rullstativ), mikrofoner, strålkastare, mörkläggningsresurser, mixerbord, Apple miniMac med Logic Pro och Final Cut Pro, projektor och filmduk.

Kök och toalett/dusch finns i studion, och i anslutning även övernattningsresurser.

Studion kan bl.a. användas till demoinspelningar, repetitioner och mindre konserter eller kammaropera. Kontakta oss för offert för uthyrning!

DEMOINSPELNINGAR

I Stockholm Opera Centers multimediastudio finns professionell video- och ljudinspelningsutrustning, en konsertflygel, en utmärkt akustik och en avspänd, kreativ miljö. Hos oss kan du få hjälp med dina demoinspelningar på flera nivåer:

Demo Proffs to Go – Ljud eller Video
Du behöver hjälp enbart med inspelningen och efterarbetet, känner dig trygg i en studiosituation och har med egen pianist. Priset är 750 kronor/timme inklusive moms. I samband med offerten får du bestämma den tekniska kvaliteten du vill ha på den slutliga videon eller ljudinspelningen, då detta påverkar tidsåtgången i efterarbetet.

Demo Standard
Du behöver hjälp med det förberedande arbetet, och ser demoinspelningen som en process där du upptäcker nya kreativa möjligheter. Vi har stor erfarenhet av att coacha sångare genom den processen. För att göra en första produktion erbjuder vi ett paketpris, där du för 2.500 kronor inkl. moms får
– en förberedande multimediaträning/coaching-session
– ett inspelningstillfälle
– efterarbete av din video
Bengt Nordfors är väl insatt i standardrepertoaren och kan tillhandahålla ett professionellt ackompanjemang. För verk utanför standardrepertoaren kan du behöva ta med egen pianist – detta kommer vi överens om i samband med offerten.

Om du har andra idéer om hur du skulle vilja lägga upp arbetet med din inspelning, så är du alltid välkommen att kontakta oss med förslag. Som alltid är vi redo att skräddarsy lösningar som passar just dig!