KOMMANDE WORKSHOPS

För en kort presentation av våra workshops, läs gärna här först!

 

Workshops sommaren 2020:

27-28 juni 
Grundkurs i Chiaroscuro
Repertoarvalet är fritt i samråd med lärare. Vi går igenom grundprinciperna i chiaroscuro, vilken är den teknik vi alltid har som grund på Stockholm Opera Center. Observera att detta inte bara är för nybörjare, utan för sångare på alla nivåer som vill fördjupa sin teknik och upptäcka nya uttrycksmöjligheter!

4-5 juli 
Fransk repertoar
Vi arbetar med fransk opera och fransk romansinterpretation. Extra fokus läggs på uttalet, som är tätt sammanflätat med uttrycket. Den franska repertoaren förtjänar en alldeles egen workshop, då uttalet kräver mer tekniskt arbete än många sångare tror.

11-12 juli 
Opera och operaensembler
Denna workshop fokuserar vi på operaarior och så mycket ensemblesång som möjligt. Vi för en dialog med alla intresserade inför kursen och sätter ihop en så optimal grupp som möjligt, så att vi har mycket ensemblematerial att fördjupa oss i.

18-19 juli
Romansinterpretation
Här fördjupar vi oss i romansinterpretation. Alla språk är välkomna och det finns möjlighet att arbeta med såväl tyska Lieder som romanser och sånger på nordiska språk, franska, ryska, engelska osv. 

 

 

Vi ser alltid till att varje grupp får en optimal sammansättning och tar in få deltagare. För annan information om anmälan till våra workshops, samt praktiska detaljer, se här! Övernattningsmöjligheter finns.

Kalendarium för augusti kommer inom kort!

Observera att vi kan skräddarsy workshops, så kom gärna med förslag och önskemål om de teman/tider du önskar inte finns med just här! Vi kan göra halvdagar, heldagar, flera dagar. Vi har även övernattningsmöjligheter.