Om inget annat anges, gäller följande:

Tider
Lördag-söndag 10-16 (med möjlighet att hålla på till 17 om det behövs).

Pris
2.500 kronor inklusive fika/frukt och lunch båda dagarna. Om du deltar i flera workshops samma termin (vårtermin januari-maj, sommartermin juni-augusti, hösttermin september-december) får du 20% rabatt på alla workshops efter den första under den terminen.

Repertoar
Inför workshopen för vi en dialog med dig om vilken repertoar du kommer arbeta med. Oftast får du välja helt själv (ibland inom ramen för ett givet tema på workshopen), men ibland kan vi komma med förslag.

Övernattning
Viss möjlighet till övernattning finns mot en extra avgift. Kontakta oss i så fall!

Plats
Våra workshops hålls i Stockholm Opera Centers studio på Lillängsdalsvägen 1, vid Ingaröbron i Stockholm, 20 minuter från Slussen. För vägbeskrivning se här (länk till ”Hitta hit”). Vanligtvis är den enda buss som passar starttiden 474 från Slussen till Värmdö marknad, men vi kommer gärna och hämtar vid busshållplatsen om vi bara får veta det i god tid.

Anmälan
Anmälan görs senast två veckor före kursstart genom att mejla till info@stockholmoperacenter.com. För frågor använder du samma mejl eller ringer Anna Elisa Lindqvist på 070-6674165.

Observera att kurserna kan komma att fyllas snabbt, då vi medvetet tar in få deltagare, så det kan vara bra att vara ute i god tid.

Sångare som är helt nya för oss, kommer vi kontakta för en kortare intervju samt eventuellt be om inspelat material, för att göra varje gruppsammansättning så optimal som möjligt.