FÖRBERED PROVSJUNGNING

Planerar du att söka till olika skolor? Har du viktiga provsjungningar för agenturer och operahus framför dig? Börja i god tid att förbereda dig! Det kräver mer än man tror av träning för att göra en bra provsjungning – inte bara sångtekniskt, utan även vad gäller mental förberedelse och vana att sjunga inför publik, vilket är en del av vår undervisning.

I en konkurrenssituation är det hur väl du förberett ditt hantverk samt hur säkrad din lägsta nivå är som är avgörande för om du kommer in på en skola eller får ett visst jobb. Hur lugn du än känner dig när du övar ensam eller med din lärare eller pianist, så kommer det komma in störande moment när det är dags att provsjunga. Alltför ofta ser vi sångare med fantastisk potential, som genom att inte ha hittat rätt hjälp, eller inte tagit provsjungningen tillräckligt på allvar, missar viktiga chanser. Att lära dig hantera de tankar och känslor som aktiveras när det är dags att provsjunga, är därför en av de viktigaste delarna i processen.

 

Hos oss får du

– en stabil teknisk grund som på sikt håller även i stressade situationer
– professionell coaching av stil, uttryck och språk
– hjälp att hitta det unika i dig som gör att ditt framförande blir intressant för en jury
– träning på hur du hanterar dina känslor och tankar i stressade situationer
– hjälp med repertoarval inför provsjungningen
– träning att sjunga inför andra
– stöttning i din vokala identitet
– stöttning i processen att välja skola och roller

Vänta inte för länge, utan börja ditt noggranna arbete för att nå ditt mål redan idag! Vi tar hand om hela processen och ser till att du får möjlighet att utvecklas maximalt och göra ditt allra bästa när det gäller!