ERBJUDANDE UNDER PANDEMIN

 

Då många skolor nu har digitala antagningsprov, vill vi stötta de sångare som behöver hjälp med att göra bra inspelningar. Vi ger därför kraftigt rabatterade priser på våra demoinspelningar för dig som behöver skicka in video- och ljudfiler till olika skolor i samband med årets ansökningar.

I processen kan vi – vid behov – hjälpa till med allt från kameraträning till sångteknik, stil och uttryck som kan göra skillnad i en audition-situation. Vi har stor erfarenhet av att coacha sångare i detta arbete och ser till att du får den hjälp just du behöver och önskar.

Ett hum om vad detta brukar kosta hos oss får du längre ner på den här sidan, men eftersom de olika skolorna varierar vad gäller inspelningstekniska krav och antal sånger som ska skickas in, gör vi i detta kraftigt rabatterade erbjudande upp individuella planer med individuell prissättning för varje sångare. Kontakta oss på info@stockholmoperacenter.com, så samtalar vi om hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt!

Börja så tidigt som möjligt med den här processen, för det är bra att slippa stressa i sista minuten! 😉

DEMOINSPELNINGAR

I Stockholm Opera Centers multimediastudio finns professionell video- och ljudinspelningsutrustning, en konsertflygel, en utmärkt akustik och en avspänd, kreativ miljö. Läs mer om vår utrustning här. Hos oss kan du få hjälp med dina demoinspelningar på flera nivåer:

Demo Proffs to Go
Du behöver hjälp enbart med inspelningen och efterarbetet, känner dig trygg i en studiosituation och har med egen pianist. Priset är 750 kronor/timme inklusive moms. I samband med offerten får du bestämma den tekniska kvaliteten du vill ha på den slutliga videon, då detta påverkar tidsåtgången i efterarbetet.

Demo Standard
Du behöver hjälp med det förberedande arbetet, och ser demoinspelningen som en process där du upptäcker nya kreativa möjligheter. För att göra en första produktion erbjuder vi ett paketpris, där du för 2.000 kronor inkl. moms får
– en förberedande multimediaträning/coaching-session
– ett inspelningstillfälle
– efterarbete av din video
Bengt Nordfors är väl insatt i standardrepertoaren och kan tillhandahålla ett professionellt ackompanjemang. För verk utanför standardrepertoaren kan du behöva ta med egen pianist – detta kommer vi överens om i samband med offerten.

Demo Ljud
Du behöver en professionell ljudinspelning, har med egen pianist och behöver endast hjälp av ljudtekniker. Priset är 750 kronor/timme inkl. moms

För fortsatt arbete, där vi kan utforska nya arbetsformer, se ordinarie taxa här.

Om du har andra idéer om hur du skulle vilja lägga upp arbetet med din inspelning, så är du alltid välkommen att kontakta oss med förslag. Som alltid är vi redo att skräddarsy lösningar som passar just dig!